Een nieuw uiterlijk van ons forum!

Dit deel van het forum is bedoeld voor mededelingen aan onze bezoekers, maar kent ook een subforum Activiteiten IFC en een sub Off Topic, waar u een bericht kwijt kan die niet op de andere (sub) forums thuishoren.
Wilt u een email naar de Admin versturen? Gebruik dit adres: administratie#friendshipclub.nl en vervang # door @. (Dit vanwege de vele pornospam op dit adres.)

Moderator: admin

Plaats reactie
Gebruikersavatar
admin
Site Admin
Berichten: 156
Lid geworden op: Di 08 Nov 2011 12:48 am
Contact:

Een nieuw uiterlijk van ons forum!

Bericht door admin »

Het kostte enig hoofdbrekens om ons forum weer een vertrouwder uiterlijk te geven. Oorzaak: PhpBB die de forum software levert heeft een update geleverd. Daardoor werkt het beter. Er zijn fouten uitgehaald, maar ook verbeteringen aangebracht.
Groot nadeel is dat de zogenoemde lay-out bestanden, waarmee de gebruikers hun forum een eigen gezicht kunnen geven, zo veranderd waren, dat onze eigen stijl niet meer werkte. Om die reden heeft het forum er tijdelijk even wat anders uitgezien.

Het was in 2011 dat het forum van start ging en daarna in eigen tempo een eigen uiterlijk kreeg. Om dat weer voor elkaar te krijgen, moest er weer in de materie gedoken worden, want dat was aardig weggezakt. Eigenlijk nog erger, het werkte voor een groot deel anders. Maar niet getreurd, het heeft even geduurd, maar ook dit keer is het gelukt.

Het wil nog niet zeggen dat het werk nu gedaan is, want er staan nog allerlei fouten in. Waarschijnlijk is de conversie naar de nieuwe software niet helemaal gelukt. Dat wordt de komende tijd aangepakt.
Bij sommige namen komt er achter de naam COLON te staan. Waar de fout zit heb ik nog niet gevonden.
Ook zijn sommige knoppen nog in het Engels. Er zal nog wel meer zijn.

Mocht u ook iets ontdekken dat eigenlijk niet hoort, u mag het mij melden. Ik zie ook wel eens wat over het hoofd.
Alle opmerkingen zijn goed. Reageer gerust!
Admin.
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast